We Umbrella

We. Umbrella. is een collectief van enthousiaste engineers en designers gevestigd op de Keilestraat: “Een gebied vol ontwikkelingen dat mooie nieuwe kansen biedt voor startende ondernemers.”

Een voorbeeld van een van onze projecten is Living Light. Living Light is een lamp die zijn elektriciteit haalt uit het fotosyntheseproces van de plant. Een eerste stap op weg naar een toekomst waarin planten deel van ons energiesysteem zijn.

Deze locatie is een prettige plek in de stad. Er zijn veel kleine ondernemers waar we goed contact mee hebben. Door hier te werken hebben we verschillende expertises binnen handbereik. We helpen elkaar door het delen van kennis, werk én spullen.

Hoe het team van We Umbrella de toekomst ziet? Nick: “In de toekomst zie ik dit gebied als tofste gebied van Nederland, vol nieuwe technologische ontwikkelingen!” Eva: “Plek waar innovatie en vakmanschap bij elkaar komen. Het gebied voelt nog anarchistisch en alsof er van alles mogelijk is.” Ermi: “Ik denk dat we nu in de start zitten van een veelbelovend gebied. Een gebied waar nog veel gaat gebeuren en ontwikkelen. Een nieuwe broedplaats voor creatievelingen en innovatieve start-ups.”