21 mei 2019

Uitnodiging: Sessie Ruimtelijk Raamwerk M4H – Provada

Toelichting Ruimtelijk Raamwerk woensdag 5 juni

Merwe-Vierhavens (M4H Rotterdam) manifesteert zich steeds meer als dé plek voor de innovatieve maakindustrie, gecombineerd met wonen en andere stedelijke voorzieningen. Gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam zetten die unieke mix van programma met kracht door, als onderdeel van het Rotterdam Makers District.

In het Ruimtelijk Raamwerk worden de ambities vertaald in een ruimtelijk en programmatisch kader voor het gebied. Het geeft voor publieke en private partijen de eerste koers en fasering aan voor ontwikkelen en bouwen. Ook vormt het Ruimtelijk Raamwerk de basis voor een nieuw bestemmingsplan.

Inhoudelijke sessie Provada

Tijdens de  inhoudelijke sessie op woensdag 5 juni wordt het Ruimtelijk Raamwerk M4H gepresenteerd, in aanwezigheid van Jos Melchers, Directeur Gebiedsontwikkeling gemeente Rotterdam en Jeroen Steens, Hoofd Port Development Havenbedrijf Rotterdam.

U verkrijgt inzicht in ambities, programmering, en fasering van deze unieke gebiedsontwikkeling. En uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie. Moderatie en presentatie worden verzorgd door Isabelle Vries (algemeen programma manager) en Walter de Vries (Projectleider Ruimtelijk Raamwerk) van het programmabureau M4H.
Aanmelden

Woensdag 5 juni 2019
13:30 uur – 14:30 uur
Provada vastgoedbeurs RAI Amsterdam, zaal E106

Bekijk het programma op de stand en meld je aan voor deze sessie

Lees ook: nieuwsbericht Concept Ruimtelijk Raamwerk ter vaststelling