12 oktober 2020

Marktconsultatie mobiliteitsstrategie

M4H transformeert naar een woon-werkgebied, een goede verbinding met de omgeving, is daarbij belangrijk. Als gevolg van de ontwikkeling van M4H veranderen de intensiteit en de samenstelling  van het verkeer rond en in het gebied. De overgang naar minder auto’s, meer OV en fiets is noodzakelijk voor een betrouwbaar netwerk voor personen en goederen, en voor een aantrekkelijke en gezonde omgeving.

Mobiliteitsstrategie M4H

Er is de afgelopen periode gewerkt aan de mobiliteitsstrategie. Met deze strategie geven we verder invulling aan de ambities voor mobiliteit, zoals die in het Ruimtelijk Raamwerk zijn opgenomen. Onderwerpen die in de mobiliteitsstrategie aan bod komen zijn bijvoorbeeld het implementeren van mobiliteitshubs, en het aanbieden van een ‘last mile’ voorziening vanaf station Marconiplein.

Marktconsultatie

In de marktconsultatie die nu loopt bevragen we ontwikkelaars, aanbieders van deelmobiliteit en parkeerexploitanten om te reageren op onze plannen. Wil je hieraan meedoen? Reageren kan nog tot en met 23 oktober aanstaande via de volgende link: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/206752