Ruimte om te werken

 

In M4H is ruimte voor ondernemers en ontwikkelaars, het gebied wordt samen met RDM Rotterdam ontwikkeld tot dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie.

Ondernemen in het Rotterdam Makers District
Jonge bedrijven kunnen hier doorgroeien naar grote gevestigde ondernemingen. Grote bedrijven kunnen hier experimenteren met nieuwe producten of processen. Er worden nieuwe technologieën uitgedacht, getest en toegepast. Deze nieuwe technologieën zijn gebaseerd op digitalisering, robotisering, additive manufacturing, en op het toepassen van nieuwe, duurzame energie en materialen. Dit maakt het Makers District tot een proeftuin en etalage van de nieuwe economie. Voor iedereen zichtbaar.

Netwerk aan ondernemers en kennisinstellingen
De meerwaarde van het Makers District zit niet alleen in de fysieke ruimte, maar vooral ook in een bedrijfsklimaat dat samenwerking en ondernemerschap stimuleert en versterkt. De samenwerking met kennis- en onderwijsinstellingen in de regio is cruciaal. Jongeren maken hier kennis met de technieken van de toekomst. Lees meer over de visie & strategie voor het Rotterdam Makers District.

Ontwikkelen in M4H
Ben je een ontwikkelaar of heb je een andere vraag?
Vul dan het contactformulier in.

Zoek je een plek om je bedrijf te vestigen? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

 

Aanvraag bedrijfsruimte in M4H