29 augustus 2019

Wereldhavendagen in M4H!

Zaterdag 7 september zijn er tussen 10:00 en 24:00 uur volop activiteiten in M4H.

We starten op 7 september om 10:00 uur met de eerste Tour M4H! Boek een tour onder leiding van onze vaste gidsen van Urban Guides en kom meer te weten over de gebiedsontwikkeling van deze stadshaven en ontmoet de ondernemers in M4H.

Tour M4H!

Je ontdekt welke uitvindingen en oplossingen zij ontwikkelen en maken voor een duurzame toekomst van onze stad en haven. Onder begeleiding van een ervaren tourguide kom je op de meest bijzondere plekken en maak je kennis met pioniers, de innovatieve makers en vernieuwers met lef!

M4H vormt samen met RDM Rotterdam het Rotterdam Makers District. Daarom bezoek je tijdens de tour ook de overkant van de Maas. RDM is dé plek voor innovatie in de haven; hier krijgt de maakindustrie van de toekomst vorm. Het biedt plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Midden in de haven – maar toch verrassend dicht bij de stad – werken zij hier samen aan innovaties die bijdragen aan een slimme haven. Een plek die je gezien moet hebben! Lees verder.

Bestel direct je kaarten:
Tickets (eigen vervoer) €0.00
Tickets met busvervoer vanaf SS Rotterdam €6,00

Dagprogramma M4H


10:00 – 16:30 uur

Tour M4H! – Gratis Tickets

Kies voor één van de vier tours en kom meer te weten over de gebiedsontwikkeling van deze stadshaven en ontmoet de ondernemers in M4H.


15:00 – 17:30 uur
Parfum de Boem Boem – Tickets €11

Onderweg word je verrast met optredens van o.a. rapper Rico (Opgezwolle / Rico & Sticks) als woordkunstenaar~zonder~beats én M. & Winterdagen met een nieuwe compositie over de haven! Deze guided tour is onderdeel van Fabrique Mozaique en wordt samen met Parfum de BoemBoem en M4H georganiseerd. Tickets zijn NU verkrijgbaar via Ticketmaster


16:00 – 21:00 uur
Opening van ‘Geheime’ groepstentoonstelling bij AVL Mundo – Gratis entree

AVL Mundo opent haar deuren met de groepstentoonstelling Secret Society waarin de deelnemende kunstenaars hun fascinatie voor het verborgene verbeelden. De tentoonstelling vindt plaats op een nog onontdekte plek op het terrein van AVL Mundo. Normaal gesproken is de poort tot deze ‘secret society’ gesloten, nu wordt het geheim voor één keer gedeeld.


20:00 – 23:00 uur
Typhoon komt met zijn Akoestische Veranda Sessies naar de nieuwe Rotterdamse hotspot Weelde in M4H. UITVERKOCHT.


10:00 – 20:00 uur
Weelde is geopend om voor of na de tour te bezoeken voor een drankje en muziek op het terras.

Een plek waar alles mogelijk is. Een utopische vrijstaat voor én door creatievelingen, waar de regels nog niet vastliggen en zij zelf de grenzen bepalen. Het is een plek waar muziek performance, kunst, eten en drinken, en landbouw samenkomen.