25 april 2019

Het keilecollectief presenteert: Aankeilen!

Save the date: 5, 12, 24 en 27 juni 2019

Het Keilecollectief is een groep professionals die zich inzet voor een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. Het Keilecollectief is gehuisvest in het Keilepand in M4H Rotterdam en bestaat uit bedrijven werkzaam in de architectuur en stedenbouw (Bekkering Adams architecten, GROUP A, DE Urbanisten, HP architecten en NIEMAN De Raadgevende Ingenieurs), verschillende makers werkzaam in de interieurbranche (Woodwave, van Sant interiors en Brandsing meubelmakers) en Rechtstreex; een organisatie die zich inzet voor een alternatieve lokale voedselketen.

Sinds een jaar organiseert het Keilecollectief AANKEILEN!, en onderzoekt de stand van zaken in M4H en verbindt actuele maatschappelijke thema’s aan de lokale actualiteit van het M4H gebied. Waar mogelijk wordt aansluiting en samenwerking gezocht met kennispartners en partners uit het gebied.
Deze zomer wordt de vierde editie samen met IABR (Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam), AIR (Architectuur Instituut Rotterdam) en RAvB (Rotterdams Academie van Bouwkunst) georganiseerd tijdens de Rotterdamse Architectuurmaand 2019.

Save the date

5 juni 2019: RAvB (Rotterdams Academie van Bouwkunst) trapt af met een open studio over het AVL-terrein

12 juni 2019: IABR (Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam) gaat i.s.m. het Keilecollectief in op de circulaire potentie van M4H/RDM (het Makers District).

24 juni 2019: AIR (Architectuur Instituut Rotterdam) en RAvB (Rotterdams Academie van Bouwkunst) organiseren een open hoorcollege over circulaire gebiedsontwikkeling in het kader van Europan.

27 juni 2019:een reguliere AANKEILEN! sessie.

HarArt zal weer een tentoonstelling in de hal verzorgen onder de noemer KeileContemporary. De Eventbrite registratielinks komen binnenkort.