21 september: Lancering Community Platform Inside

In het Rotterdam Makers District streven we naar een gemeenschap van succesvolle en innovatieve ondernemers en onderwijs, gesteund door lokale samenwerkingen, leveranciers en afzetmarkten. Met Inside creëren we een plek voor ontmoeting en samenwerking, hier komt vraag en aanbod samen, delen we events en vind je toptalent. Als Insider hoef je nooit ver te zoeken, want een succesvolle samenwerking ligt in het Makers District om de hoek.

Inside is een communityplatform voor, en door de ondernemers in het Rotterdam Makers District. Hier komt vraag & aanbod bij elkaar en vind je toptalent, een netwerktool, events en actualiteiten. Vanaf nu hoef je niet meer op zoek.

Aftermovie lancering 21 september 2020

Gebruik de 3D printer van je buurman

Dé marktplaats voor het Rotterdam Makers District. Zoeken is vanaf nu verleden tijd. Op Inside vind je alles: talent, mensen die kennis hebben van…., machines of materialen, testfaciliteiten, gratis op te halen, mooie producten, (grotere) werkplek, of zelfs een (nieuw) kantoor of bedrijfspand.

Ontmoet je nieuwe zakenpartner op Inside

Rotterdam Makers District broeit van energie en talent. Op deze pagina vind en ontmoet je mensen die je echt verder kunnen helpen.

Vind je nieuwe toptalent om de hoek

Inside is een plek van samenwerking, tussen bedrijven maar ook voor samenwerking met kennis- en onderwijsinstellingen in her Makers District. Zoekt u samenwerking met onderwijs -in de ruimste zin van het woord-? Op Inside is de connectie snel gemaakt.

Meet the insiders

Ben je gevestigd in M4H of op RDM? Meld je dan nu gratis aan: inside.rotterdammakersdistrict.com