Tekengebied 12
Terug

07-06-2018

HEAD Electronics sluit overeenkomst voor vestiging in TP loods M4H

Slide image Smarin

Op vastgoedbeurs Provada heeft HEAD Electronics BV met Havenbedrijf Rotterdam een intentieovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling van een kantoor- en productielocatie in het TP gebouw in het Rotterdam Makers District. Hiermee is de eerste 3000 m2 gevuld van totaal 11000 m2 bedrijfsruimte in deze voormalige loods voor op- en overslag van fruit.

In het Rotterdam Makers District werken gemeente en Havenbedrijf samen aan de ontwikkeling van een oud havengebied naar een levendig gebied met een mix van werken en wonen, optimaal ingericht voor de innovatieve maakindustrie. Als een proeftuin en etalage voor de stad en haven van de toekomst.

HEAD is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van industriële printplaten en zal zich met een gedeelte van de bedrijfsactiviteiten in het Makers District vestigen. HEAD vestigt zich hier vanwege de dynamiek van M4H en de aansluiting met studenten van Hogeschool Rotterdam en het Techniek College op RDM. De komst van het elektronicabedrijf geeft een belangrijke impuls aan de verdere ontwikkeling van het Makers District.

www.rotterdammakersdistrict.com