26 september 2020 — 23 januari, 2021 Buurman, Keilewerf, Keilekwartier

ZATERDAGWORKSHOPS BUURMAN

Tijdens onze zaterdagworkshops maak je in één dag of een paar uur een tof interieurstuk of (tuin-)meubel van hergebruikt materiaal!

Zo kun je aan de slag met je eigen stoel, moestuinbak, bankje of plantentafel. We bieden bovendien elk seizoen verschillende workshops aan. Veel kluservaring hoef je niet te hebben. Wij leren je graag nieuwe vaardigheden. Het gaat vooral om het plezier van het zelf maken én natuurlijk een beetje in de trots waarmee je daarna naar je bouwwerk kijkt!

Uiteraard geven wij workshops in aangepaste vorm en met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften rondom corona. Deelnemers zullen voorafgaand aan de workshop/cursus een informatiemail ontvangen met daarin het protocol dat wordt gehanteerd in de werkplaats.

Wil je met zijn tweeën komen en samen aan één product bouwen? Dat kan! Per workshop zijn er twee samenwerk-tickets beschikbaar. De tweede persoon betaalt dan 50% van de prijs van de workshop. Samenwerkticket op of niet beschikbaar online? Mail dan Tessa op [email protected] om de extra persoon aan te melden. Het bedrag voor het tweede ticket kan in dat geval de dag van de workshop aan de kassa worden gepind.

Zelfstandig aan de slag met of zonder begeleiding? Kom dan naar een open werkplaatsdag!