1 maart 2021 — 31 december, 2021

Rondleiding M4H Rotterdam

Maak kennis met een stadsdeel in wording

Hier in M4H Rotterdam broeit van alles in de panden die vroeger gebruikt werden voor de fruitoverslag. Je vindt hier pionierende en ambachtelijke maakbedrijven, creatieve ondernemers en bedrijven in de circulaire maakindustrie. De gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam ontwikkelen samen het kerngebied van M4H tot een gemengd gebied, waarin naast de maakindustrie ook plaats is voor woningbouw, horeca en andere stedelijke functies.

Sterke punten van M4H zijn de maritieme en industriële entourage, het gevarieerde aanbod aan bedrijfsruimten en de ligging tussen stad en haven. RDM en M4H vormen samen het Rotterdam Makers District. Zie rondleiding Makers District.

Praktische informatie

De kosten van één rondleiding bedragen € 150,00 (excl. 21% btw) voor een groep van maximaal 20 personen. De duur van deze tour is 1 uur.
Een rondleiding op maat is mogelijk op aanvraag. Hiervoor berekenen wij op basis van nacalculatie het aantal uren voor het organiseren van je rondleiding a € 75,- per uur. Vooraf ontvang je een prijsopgave. Voor meer informatie over de rondleidingen neem contact op met het RDM Informatiecentrum via telefoonnummer 010 – 252 44 72 of per e-mail via [email protected].